هر هفته در دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال، کلاس آنلاین داریم. بعضی هفتهها وبینار موضوعی و بهروزرسانیهای دوره است و برخی جلسات، پاسخ به پرسشهای شرکتکنندگان در دوره.
این هفته هم به پرسشهای چند نفر از شرکتکنندگان پاسخ داده شد و در پایان، تمرین یکی از شرکتکنندگان در دوره بررسی شد.
پرسش فائزه عسگری:
در رابطه با راه اندازی یک سایت برای مقایسه آرایشگاههای زنانه در تهران و معرفی ویژگی هر یک که خوتون هم در استراتژی های ورود به بازار در کانال کار و کسب اشاره کردین سوال دارم.
این که بعد از یک مدت تعداد این آرایشگاهها به پایین میرسه و خب آرایشگاهی نمیمونه که بخواد در سایت ثبت و معرفی بشه. بعد از اون اگر نخوایم که کسب و کار دیگهای در ادامه راه بندازیم، کانال درآمدزایی از چه طریقی خواهد بود؟
پرسش علی حاجیپور
به عنوان پرسش جناب طالبی عزیز، برای مبحث غمانگیز ولی به ناچارِ «مهاجرت»، برای شغلهای زیرمجموعهی دیجیتال مارکتینگ، پیشنهاد خاصی دارید؟
ما در هر کدام از مباحثی که شما مطرح میکنید به حداقل دانشی میرسیم و میتونیم کاری رو پیش ببریم. میدونم که دیگه دیجیتال مارکتینگ تک مهارته نیست و مجموعهای از مهارتها هستن که برای کار کردن در این حوزه مورد نیاز هستن اما خواستم بدونم برای مهاجرت، در کدام بخش از زیرمجموعههای دیجیتال مارکتینگ، اگر به تخصص بالا برسیم میتونه برای پیدا کردن شغل در خارج از کشور مفید باشه. کدام مهارتها ما رو «استخدامشدنی» میکنن؟
پرسش رسول پردل
در فروشگاه ها بیشتر افراد محصول رو به سبد اضافه میکنن ولی دیگه ادامه نمیدن.
چرا ادامه نمیدن؟
از کجا میشه فهمید چه محصولاتی به سبد اضافه شده؟
بعضیا هم تا صفحه پرداخت میرن ولی دیگه به درگاه وصل نمیشن دلیلش چیه و چکار میشه کرد تا بهبودش داد؟
چطوری میشه این صفحات رو دقیق تر آنالیز و بررسی کرد. من با مایکروسافت کلاریتی بررسی کردم اما فقط مشخصه از صفحه خارج شدن و اطلاعات دیگه ای نمیده؟
راهکاری هست که این بشه این موارد رو به صورت خودکار پیگیری کنیم؟
پرسش مرتضی گودرزی:
برای یکی از مشتریان یک وبسایت اختصاصی در مورد خدمات مهاجرت طراحی کردیم و برای تست وبسایت یک بودجهی محدود به کمپین اختصاص دادیم. چندین بنر گرافیکی طراحی کردیم و A/B Testing انجام دادیم تا به یک فیلتر قابل قبول برسیم.
هدف از ایجاد این کمپین این بود که افرادی قصد مهاجرت دارند را تارگت کنیم و به آنها مشاورهی رایگان بدهیم. حدود 10 پست آموزشی در سایت قرار دادیم تا سایت خالی نباشد. یک صفحهی ساده طراحی کردیم تا کاربران نام، تلفن و ایمیل خود را ثبت کنند و در مرحلهی بعد لینک برقراری تماس در تلگرام و واتساپ را به او نمایش میدهیم.
مرحلهی اول: با عبارت "مشاورهی رایگان مهاجرت میخوای؟ کلیک کن!" 2000 نفر را به سایت (صفحهی مشاوره) آوردیم و از این تعداد حتی یک نفر هم فرم را پر نکرد و فقط 3 نفر روی لینک های بلاگ کلیک کردند. نتیجه ای که گرفتم این بود که کاربران را به درستی تارگت نکردیم.
مرحلهی دوم: با عبارت "برنامه نویس هستی و نیاز به مشاوره رایگان مهاجرت داری؟ کلیک کن!" 2000 نفر دیگر را به سایت آوردیم و باز هم هیچکس فرم مشاوره را پر نکرد.
مراحل انجام شده را خلاصه گفتم و تست روی صفحات دیگر هم انجام شده بود.
آدرس سایت: https://holdingtrusteu.com
سوال 1: آیا کاربران در صفحهی مشاورهی رایگان باید اطلاعات دیگری هم ببینند تا اقدام به ثبت فرم کنند؟
سوال 2: آیا انتخاب کمپین بنری برای این نوع سایتها اشتباه نیست؟
سوال 3: من قبلا کمپینهای دیگری در سایتهای مختلف اجرا کردم و نتایج بسیار بهتری گرفته بودم. ممنون میشوم در مورد علت آمار ضعیف این کمپین من را راهنمایی کنید.