1. در ویدیوهای جلسه پنجم شما فروشگاه‌ساز هارو معرفی کردید و مثال زدید که یکی از کسب و کار های خودتون یعنی کتاب مارکت رو با اونها بالا آوردید. بعد توی ویدیو گفتید که هدفتون از کتاب مارکت ارائه خدمات به شاگردها٬ اعضای کانال کار و کسب٬ اعضای همین دوره و... است؛ و زیاد ورودی جدید براش در نظر نگرفتید و اصلا هدفتون نیست. حالا میخواستم ببینم مایی که سئو و گوگل ادز برامون مهم هست و تنها ورودی سایتمون از اونهاست٬ آیا خوبه که از فروشگاه ساز استفاده کنیم؟

یا در بحث سئو ٬ وردپرس خیلی قویتر عمل میکنه؟ یا اصلا فرقی داره سئو سایت وردپرسی با سئو فروشگاه‌سازها؟؟

الان بیشتر هدف من سئو و گوگل ادز هست(چون تنها ورودی ام محسوب میشه) و میخوام ببینم که آیا نتایج خوب سئو با فروشگاه ساز امکان پذیر هست یا برم سراغ همون وردپرس؟

2.من یک هاست اشتراکی 50 گیگی میخام بخرم و به 20_30 تا دامین متصلش کنم. این 20_30 تا وب سایت ممکنه در ماه هرکدوم به 1000 تا بازدید هم نرسن، مشکلی ایجاد نمیکنه؟ میتونم این کارو انجام بدم؟

3.کیورد ریسرچی که توی بخش سئو انجام میشه با کیورد ریسرچی کانتنت استراتژیست‌‌ها برای وبلاگ انجام میدن چه فرقی داره؟ آیا مشترکه؟ آیا با هم انجامش بدن؟! ممکنه بین کیورد ریسرچ‌ها دچار Confilict بشن؟ یعنی سئوکار یه چیز بگه، کانتنت استراتژیست یه چیز دیگه؟! اگر آره چطور میشه مدیریتش کرد؟!

4. از کجا بفهمیم درجه سختی و رقابت در حوزه سئو یک صنعت چقدره؟! مثلا میخواهیم قیمت بدیم ولی نمیدونم سطح رقبا چطوره و چقدر خرج کردن؟!

چون keyword difficulty های ابزارها که قابل اعتماد نیست. شما خودتون چطوری این موضوع رو چک می‌کنید؟!

5.با توجه به اینکه بسیاری از پروژه‌های دیجیتال در حوزه B2B هست و مارکتینگ در این حوزه بسیار متفاوت‌تر از B2C است لطف کنید یک هفته رو هم به دیجیتال مارکتینگ B2B و روش‌های اون اختصاص بدید. من شنیدم مثلا Account Based Marketing روش خوبیه. پیشنهاد میکنم اگر شرایطش بود از آقای آروین دستنبو که دعوت کنید که از تجربیات عملی خودشون در حوزه تعریف کنند.

6.میخواستم ببینم آیا گوگل دیتا استودیو هم در برنامه تون برای درس های آینده هست یا خیر؟

7.توی یکی از ویدئوها در مورد خرید اکانت اشتراکی kwfinder و ahrefs فرمودید که تو گروه بپرسیم، راهنمایی میفرمایید.

سایت خاصی میشناسید و معرفی میکنید؟ ضمنا معایبی هم داره که اگر ممکن باشه در مورد اون هم توضیح بفرمایید.

8.سایت های موزیک غیر مجاز هستن؟

9.دامین بخریم و روش یه هیرو سایت بالا بیاریم و کسی که سرج میکنه به شماره ای که تگ شده زنگ بزنه و اون دامین رو بخاد بخره

آیا این کار قانونی هست یا مجوز میخواد؟

9.در قسمت اینفلوئنسر مارکتینگ متاسفانه با وجود اینکه اکثر معیارهای گفته شده برای ارتباط با اینفلوئنسر رو رعایت میکنیم اما بازهم پاسخی دریافت نمیکنیم،راه حل جایگزینی غیر از استفاده از پلتفرم‌های تبلیغات (مثل جریان و...) وجود داره؟

بنظرتون اگر هر روز به اینفلوئنسر پیام بدیم کار مفیدیه؟یا تاثیری نداره؟

و درنهایت از نظر شما بهترین روش ارتباط با اینفلوئنسر به چه صورته؟

10.من قبلا ازتون سوال پرسیده بودم در مورد اینکه تو سایت‌سازها بخوایم روی سئو خوب کار کنیم اوکیه ؟ سایتمون وردپرس و میخواهیم به سایت ساز مهاجرت کنیم شما فرمودین که تو وردپرس دستتون بازتره و بهتر می‌تونیم کار کنیم. ولی توی جلسات پرسش و پاسخ بعدی در جواب یکی از دوستان فرمودین که خودتون از سایت ساز استفاده می کنین و این دردسرهایی که وردپرس داره ،از تجربه حک تون تو وردپرس گفتین ... کلی بدی های دیگه و گفتین به دردسرش نمی ارزه، این با جواب که داده بودیم به من تناقض داشت

در یک جای دیگه هم گفت این سایت ساز برای کسب و کاری که اصلا نمیدونن اینترنت و سایت چیه در صورتی که خودتون استاد این زمینه هستیم و چندین کسب و کار طراحی سایت را داریم

11. می خوام سفارش محتوا بدم یه سری سوالات میپرسه ،مثل تعداد کلمات ، کلمات مشابه و.... ، واسه جواب این سوالا ویدیو خاصی هست فقط اونو ببینم ؟

12.به تکنیک‌های تیکی تاکا، پیر فررانه و... اشاره کردین و گفتین 10-12 تا تکنیک وجود داره آیا این تکنیک‌ها هم مربوط به‎ b‏2‏b ‎هست یا برای مدل‌های دیگه هم استفاده دارن؟

آیا در بخش شبکه‌های اجتماعی به مدل‌های دیگه و تکنیک‌های دیگه اشاره می‌شه؟

13.در مورد سنجه‌های شبکه‌های اجتماعی صحبت کردین و این که اتفاقی مثل افزایش ناگهانی بازدید یک محتوا می‌تونه راهنما باشه ، سوال من اینه که جایگاه ابزار دیگه مثل سوشال لیسنینگ یا پرسش و پاسخ‌هایی که از مخاطب می‌شه، برای تصمیم‌گیری ارجحیت ‏داره یا هر دو به یک میزان؟

14.یوتیوب یکی از سختگیرترین پلتفرم‌ها برای کپی رایته ، برای تمرینی که دادین می‌خواستم از ویدیویی که برای آپارات در جلسه چهارم به عنوان تمرین داده بودین با کمی تغییرات استفاده ‏کنم

آیا مشکلی ایجاد می‌شه؟ آیا شکایاتی که گفتین می‌شه در مورد کپی رایت کرد در مورد پلتفرم‌های داخلی مثل آپارات هم امکان پذیره؟

15.در مورد یوتیوب شنیده بودم راهی هست که بعد از آپلود ویدیو اگر قسمتی از ویدیو شامل کپی رایت بشه اطلاع می‌ده، اما ‏خودم چیزی پیدا نکردم. آیا اصلا این موضوع درسته؟ شما تجربه‌ای داشتین؟

16.جایی در مورد اپ و وبسایت صحبت کردین، گفتین گاهی نیاز به اپ نیست اول با یک وبسایت شروع کنین یا در مواردی کلا بدون اپ نمی‌شه، حالا در مودر وب اپ‌ها یا افزونه‌هایی که امکان تبدیل سایت به اپ رو می‌ده چه نظری دارین؟

آیا در مواردی که یک سیستم نیاز به نوشتن اختصاصی داشته باشه می‌شه اون رو روی سایت پیاده کرد و از این سیستم برای تولید اپ استفاده کرد؟

17.میشه وب سایت رو کامل بالا بیارم به همراه هاست و دامین و.... بعد بفروشیم؟چه جوری بفروشیم؟ و شرایط انتقال چه جوری هست؟

18.برای مشتریانی که طراحی وب سایت میخوان هاست و دامین و.. رو باید تک تک اکانت به نام خودشون بسازیم؟

19.من الان درگیر جمع بندی کارهام هستم و دارم تیم خودمو میسازم فعلا نمیخام دوره شمارو تهیه کنم تا زمان مناسبش فرا برسه که احتمالا اواسط سال بشه این 15 بخش که هدیه گرفتم برام باز میمونه؟ کل بخش‌هارو تا آخر فروردین نگاه میکنم منظورم اینه مجدد هزینه ای لازم نیست پرداخت بشه برای این 15 بخش؟