1.با توجه به اینکه طرح صیانت از اینترنت ملی به مجلس راه پیدا کرده آیا تایم حدودی مشخص شده که چه زمانی اینترنت در سطح کشور ملی می‌شود و اینکه در صورت اتفاق افتادن این مصیبت آیا چیزی از دیجیتال مارکتینگ الان می شناسیم مانند گوگل باقی خواهد ماند یا خیر؟

 

 

2.یک کمپین گوگل ادز کوچک (در حد 1000 لیر) در مورد یکی از محصولات سایت طراحی و ران شد. در این کمپین، ادزهای ما حدود 6100 بار نمایش داده شد که مجموعا 820 کلیک دریافت کرد.از این 820 ورودی (که توسط آنالیتیکس حدود 740 یوزر تشخیص داده شد)، تنها 10 نفر به صفحه پرداخت وارد شده و تنها و تنهاااااا 1 نفر پرداخت کرده و مجصول را خریداری کرده است.لازم به ذکر است سرچ ترم‌ها مشکلی نداشتند و کلمات کلیدی ورودی به سایت کاملا convertible انتخاب شده بودند. همچنین صفحه لندینگ هم بصورت مناسبی طراحی شده و تمامی حالات ممکن از نیاز مشتری در آن پیش بینی شده بود.اد گروپ، اکستنشن‌ها و نگتیو کیووردها و و و و ... هم وضعیت مطلوبی داشتند.آیا باید دنبال مشکل و راه حل جای دیگه ای گشت؟؟؟ آیا میتوان اظهار داشت در این حوزه خاص مشتری هنوز به بلوغ مناسبی جهت خرید اینترنتی نرسیده؟ تحلیل درست و اصولی اتفاقات این چنینی چگونه است؟

 

 

3.من مدت یکسال به کلی از دوره عقب افتادم چه توصیه ای برای شروع مجدد برای یادگیری مطالب دارید. برای مهاجرت بهتره رو کدوم حوزه‌ها کار کنم؟

 

 

4.افراد موفق زیادی در زندگی دیدم ولی اغلبشون در مدت زمان زیادی تمرکزشون روی یک بیزینس مشخص بوده تا تنوستن به درآمد و مهارت و ... برسن . اما عادل طالبی جزو استثنائاتی هست که دیدم .مگه میشه یک فرد اینهمه بیزینس بی‌ربط به هم داشته باشه و تو همش هم موفق باشه و بتونه هندلش کنه ؟ آخه چطوری ؟ چطوری تمرکز میکنید ؟ چطوری وقت میکنید؟ 24 ساعت شما 72 ساعته یا همون 24 ساعته؟ من دو تا سایت دارم که یکیش رسما بیزینس نیست بعد یه پروژه هم که بردارم کنارشون نمیرسم به همش و مجبورم از یکیش بزنم. در یک کلام رمز موفقیت شما در مدیریت کردن اینهمه بیزینس بی‌ارتباط بهم چیه؟

 

 

5. من برای لوگوی کسب و کارم عکس میز تلوزیون گذاشتم با نام هامین چوب اگر من توی سایتم مبلمان و میز نهار خوری و ... بزارم آیا لوگو رو الان تغییر بدم یا همینی که هست رو ادامه بدم همون لوگو رو تابلوی مغازه هم زدم تا حدودی با اون لوگو مشتری ها مارو شناختن؟نظرتون چیه آیا در ذهن مخاطب این شکل میگیره که لوگوش میز tv هست چرا مبل گذاشته یا خیر؟ در گوگل سرچ کنید هامین چوب هم لوگو هم تابلوی مغازه مشخصه میتونید ببینید.

 

 

6. برای دوره جامع و کامل بازاریابی آیا دوره ای رو پیشنهاد میکنید؟ منظورم این هست که در حد دانشگاه های برتر مثل دانشگاه تهران هست یا خیر؟ یا اینکه یه خلاصه توضیحاتی رو تدریس کردن؟ دومین دوره جامع مدیریت مارکتینگ رو در مرکز آموزش بازرگانی ibtc.ir رو دیدم که اتفاقا خودتون دیجیتال مارکتینگ رو تدریس کردین در متمم هم میشه منابع و دوره کاملی پیدا کرد؟

 

 

7. برای درگاه بانکی شما کدام بانک ها رو توصیه می‌کنید که پاسخگویی بهتر و مشکلات کمتری داشته باشند؟ چند تا درگاه بانکی ایجاد کنیم؟ مجاز به گذاشتن چند درگاه در صفحه پرداخت هستیم محدودیتی دارد؟

 

 

8. در مورد لجستیک راجع به روش ارسال کالاهای بزرگ و حجیم صحبت نمیشه خیلی مثل مبل،میز، کمد و ... البته همه میدونیم باربری ها این رو انجام میدن اما مشکلاتی داره 1- هیچ کدومشون خدمات بسته بندی مناسب انجام نمیدن 2- حتی با بسته بندی مثل کارتن هم احتمال شکستگی و روندگی (یعنی خط و خش یه قسمتش پریده) رو داریم 3- بیمه درست و حسابی هم نداره

من سوالم اینه که 1-الان سایت فروشگاهی مبلمان وظیفش چیه برای این موارد باید گردن بگیره اگه اتفاقی برای محصول میفته یا ذکر کنه هنگام فروش که این مشکلات هست مشتری عزیز و مشتری با در نظر گرفتن اون خرید کنه؟

2- یا بیایم به قول شما بدترین حالت رو در نظر بگیریم و هزینه بسته بندی رو بگیریم از مشتری و در بهترین حالت ممکن که حوادث رو کم میکنه بفرستیم؟

3- کسب و کار های شناخته شده مثل دیجی کالا، خوگر چجوری این کالا ها رو ارسال میکنند آیا حمل و نقل اختصاصی دارند یا از طریق باربری؟ هیچ پلتفرمی نیست که خیال ما رو راحت کنه با باربری و ترمینال اتوبوسرانی ما درگیر ارسال یدونه میز نباشیم؟ اگر نیست بهترین باربری ها برای ارسال که هم هزینه ارسال مناسبی بگیرند هم بیمه داشته باشند و یه خدمات خوب بدن رو می‌تونید معرفی کنید؟

متاسفانه توی این حوزه اطلاعات کمی رد و بدل میشه و مجبوریم به شکل تجربی این موارد رو پیدا کنیم ولی باز هم مشکلات زیادی هست؟

و لیست قیمت مشخصی هم ندارن که بگیم برای رامسر 200 تومان باید تماس بگیریم بعد اعلام کنیم

5.*پاورپوینت آقای پشوتن پورپزشک رو چجوری بگیریم؟    

 

 

9. لطفا در باره بازاریابی توی فضاهای B2B هم یکم توضیحات بدید، و در صورت امکان منابعی معرفی کنید. شخصا تفاوت این فضاها رو حس میکنم و توی b2b حرفی برای زدن ندارم. شرکت مدنظرم تولید کننده یه مدل دستگاه پرس شیلنگ خاص هست که تو فیلدهای مختلف صنعتی کاربرد داره.      

 

 

10.عکس را باید کجای نوشته‌مان بگذاریم؟  

 

11.آیا افزونه یا روشی برای ووکامرس وجود داره که ما بفهمیم هر صفحمون به چه صفحاتی لینک داده شده چون ممکنه ما قبلا به رقبا لینک داده باشیم که او الان قصد اصلاح این مورد رو داریم و نمی‌تونیم بریم تک تک صفحات رو چک کنیم    

 

 

12.سوالی در گروه تلگرام مطرح کرده بودم مبنی بر اینکه ما سایت فروش لوازم شمع سازی داریم و خود شمع آماده هم برای فروش روی سایت گذاشتیم، به همین منظور در دسته بندی محصولات دسته شمع داریم که انواع شمع رو شامل میشه

در سرچ کنسول این دسته نزدیک 33 هزار ایمپریشن داره اما فقط 20 کلیک اما مهمتر از اون در سرچ کنسول پوزیشن یک هست!!!اما وقتی سرچ میکنیم اصلا در صفحه اول گوگل نیست!!

آیا حالت پوزیشن سرچ کنسول موقعیت درست رو نشون میده؟یا ممکنه خطا داشته باشه!؟ که دوستان در پاسخ گفتند گوگل تو چند مورد شما رو آورده لینک های بالا که سایتتون رو چک کنه و رفتار کاربر رو توی سایتتون بررسی کنه....الان برای بنده سوال شده که در این حالت وقتی ما از محصولات خودمون عکاسی کردیم، سئو دسته بندی و تک تک توضیحات محصولات رو کامل نوشتیم و تنظیم کردیم، حتی در بخش محصولات تست سوخت شمع ها هم گاها گذاشته شده و ...علت اینکه تا این اندازه نرخ کلیک پایین هست میتونه چی باشه و وقتی نرخ کلیک پایین هست چه تغییراتی باید انجام داد تا وضعیت بهبود پیدا کنه؟    

 

 

13.چرا در سرچ کنسول در قسمت پوزیشن میانگین پوزیشن رو مثلا می زنه 12 اما وقتی که وقتی روی کلمات کلیدی که خود سرچ کنسول به ما نمایش میده تفاوت وجود داره مثلا یکی رو می زنه 6 یکی رو میزنه 23؟ چرا در سرچ کنسول مثلا به ما میگه شما رتبه 3 رو در کلمه کلیدی ماسک ریما داری ولی وقتی خودت میری در جستجوی گوگل نگاه میکنی بازم تفاوت داره مثلا در لینک 10 گوگل هستی ؟ در بعضی از کلمات کلیدی هم اصلا نیستیم ولی سرچ کنسول می گه که شما در جایگاه 10 هستید؟

13-2. در یک فروشگاه تجهیزات پزشکی برای هر محصول در حال تولید محتوای تخصصی هستیم و سعی کردیم تا از روش papa استفاده کنیم. اما برخی از محصولات با اینکه اصلا محتوای خوبی ندارند ولی خیلی خوب سئو شده اند و در لینک های اول قرار دارند. من سعی کردم به جای حذف محتوا به محتوای اصلی متن های بیشتری اضافه کنم. آیا بازم رتبه گوگل رو از دست می دم؟    

 

 

14.امکانش درباره سایت‌هایی که میشه پست مهمان درج کرد توضیح بدین. و اینکه ممکن روی سئو سایت تاثیر منفی داشته باشه؟    

 

 

 

15.به خاطر مشکلاتی که در سایت داریم مجبور شدیم که سایت را از ابتدا طراحی کنیم. اکنون می‌خوام بدونم که اگر لینک گذاریها رو تغییر بدم به غیر از دست دادن رنبه به مشکل دیگری هم ممکنه برخورد کنم؟ و اینکه از نظر گوگل لینک فارسی بهتر ایندکس میشه یا انگلیسی؟  

 

 

16.برای یه بنده خدایی میخوام اینماد بگیرم، همه مراحل رو هم جلو رفتم ، به هنگام وارد کردن آدرس باید از روی نقشه ای که قرار داده آدرس رو وارد کنیم یعنی نمیشه دستی آدرس وارد کرد طبعا این مورد خطا داره و یکم جابه جا بشه ممکنه چنتا شرکت اون ور تر آدرس بخوره اما تمام اطلاعات رو مثل کدپستی به درستی وارد کردم ، یک مرتبه هم درخواست احراز آدرس دادیم ولی پستچی گویا 2 مرتبه هم آمده بود و آدرس اشتباه بود برگشته بود و گویا پستچی محترم از روی کدپستی نیومده بود بلکه آدرس غلطی آمده بود که از روی نقشه اعلام کرده بودیم . همین مشکل رو برای خود اینماد تیکت زدم ولی ربات گونه بهم جواب بی ربطی دادن. شما تا به حال به این مشکل برخورد کردید ؟ چکار باید کرد در چنین مواقعی ؟ اگر دوباره درخواست بدم بازم همین آش و همین کاسه است . بخاطر یک مسئله ساده الان دو هفته است که پروژه به تعویق افتاده      

 

 

 

17. فرض کنید ما به عنوان کارفرما قرار است اجرای یک کمپین را برون سپاری کنیم. برای اینکار سه تیم اعلام آمادگی کردند. وقتی از هر سه می‌پرسیم چقدر برایمان فروش می‌آورید. طبق صحبت‌های شما احتمالاً همه می‌گویند باید کمپین تست اجرا کنیم تا برای فروش پیش‌بینی داشته باشیم. حالا منِ کارفرما از کجا بفهمم کدامیک از این سه تیم عملکرد بهتری برای من خواهند داشت؟ با این فرض که رزومه هر سه تیم هم تقریباً در یک سطح است. هدفم از این سوال این بود که من به عنوان مجری چه مزیت رقابتی را می‌توانم به کارفرما ارائه بدم تا در قیاس با بقیه تیم‌ها شانس بیشتری برای گرفتن پروژه داشته باشم.    

 

 

18. کارفرمایی برای کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ حاضر به پرداخت هزینه تست کمپین نبود. میگفت من چرا باید پولم بسوزه تا بعد بفهمم چیکار باید بکنم. از من خواست تا کمپین‌های قبلی اینفلوئنسرها را بررسی کنم و ببینم هر کدام چقدر برای پیج تبلیغ دهنده فالور آورده‌اند. در مرحله بعد با استفاده یک بنچ مارکی جهانی (نرخ تبدیل فالورر به فروش) که در اینترنت پیدا کرده بود میخواست فروش رقبا را حدس بزنم! به نظر شما آیا این دیتاها می‌تواند قابل اتکا باشد.    

 

19.در مواردی تحقیق کلمات کلیدی بسیار پیچیده میشود و همیشه مثل موضوع «گل شمعدانی» نیست . سوال یک : کلماتی هستند هم معنی که سرچ انها در گوگل نتایج متفاوت نشان داده می‌دهد، در صورتی که بخواهیم در تمام این کلمات هم معنی رتبه بگیریم باید چه استراتژی داشت. مانند عبارات زیر که یک سایت، چهار نتیجه اول SERP را به خودش اختصاص داده :

دلیل ریزش مو- دلایل ریزش مو- علت ریزش مو- عوامل ریزش مو- علل ریزش مو- دلیل ریزش مو

 

 

20.در حالتی ممکن است شما بر روی دو موضع متفاوت فعالیت ‌کنید که هر کدام حوزه خودش را دارد. از طرفی این دو حوزه مختلف در موردی به هم وابسته هستند و نطقه اشتراک پیدا میکنند که این نقطه اشتراک برایشان مهم است. مثال فرضی : ریزش مو و بیماری دیابت، شرکتی هم بر روی ریزش مو و محصولات مربوطه می‌کند، هم بر روی بیماری دیابت و محصولات مربوطه مانند دستگاه قند خون و ...حال در این بین محصولی وجود دارد مربوط به ریزش مو در اثر دیابت و در افراد دیابتی که ضمنا محصول اصلی و مهمی برای انها است.

در این موارد تحقیق کلمات کلیدی و ساختار پیلار و کلاسترها چگونه می‌تواند باشد؟  

 

 

21. برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی نوین هاب رو توصیه میکنید؟ پلتفرم های مشابه دیگری هم هستند که این کار رو انجام بدن؟    

 

 

 

22-1.چه راه‌هایی برای ایندکس زودتر بک‌لینک‌ها وجود دارد؟ یکی از دوستان با 10/000 تومان هزینه، هر لینکی را در کمتر از 24 ساعت ایندکس می‌کنه ( حتی لینکی که 6 ماه پیش زده شده هم ایندکس نشده بود که به واسطه دوستمون ایندکس شد، با چه روشی این کار را انجام میدهند؟ ).

22-2. از کجا میشه فهمید که یک لینک خارجی، اثرش را روی افزایش رتبه گذاشته؟

22-3.یکی از دوستام با 10 هزارتومن هزینه لینکی رو در کمتر از 24 ساعت ایندکس میکنه حتی لینکی که 6 ماه پیش زده شده رو هم ایندکس میکنه. با چه روشی اینکارو انجام میدن؟

22-4. از کجا میشه فهمید که یک لینک خارجی از سمت گوگل crawl شده؟    

 

 

 

 

23. ما یک فروشگاه کالای دیجیتال داریم توی زمینه موبایل و گجت و ... ، میخواستم ببینم آیا کار درستی هست که ما تمام محصولات نام آشنا رو توی سایت اضافه کنیم حتی وقتی می‌دونیم تعداد زیادی از اون هارو ممکنه هیچ وقت موجود نکنیم. برای مثال ما فقط موبایل های زیر 10میلیون میاریم اما گوشی های گرون قیمت شناخته شده تر هستن و ممکنه ورودی خوبی داشته باشن اگر توی سایت باشن. توی چند تا مورد امتحان کردیم ورودی داشتیم اما به خاطر ناموجود بودن کالا بانس ریت وحشتناک بالا!  

 

 

 

24. از مدیر طراح سایتم خواستم اسکیما را برای تمامی صفحات و مقالات اعمال کند. به علت اینکه تعداد مقالات سایتم بیش از 450 تا است امکان گذاشتن کد برای یک به یک مقالات وقت گیر است.

مدیر فنی طراح سایت گفتند که ممکن است یک کدی بنویسد تا همه مقالات را دفعه واحده و یکجا کد سینما گذاشته شود.

سوالم این است که به‌ نظر شما کدها را بصورت دستی درست کنیم و در هر صفحه قرار دهیم بهتر است یا با نوشتن کد، اسکیما را در تمام مقالات اعمال کنیم بهتر است.

کدامیک از دو روش مناسب است؟  

 

 

 

25. برای اینکه بدونیم کدوم محصولمون در سایت فروش بهتری داشته و کدوم محصولات در چه زمانی بیشترین فروش رو داره و به صورت کلی برای آنالیز دیتاهای فروش شما چه راهکاری رو پیشنهاد میدین؟ من یه مطالعه‌ای در خصوص کد SQL انجام دادم میخواستم بپرسم آیا شما هم واسه کسب و کار کتابتون از این کد استفاده می‌کنید یا خیر و اگر تجربه ای در این خصوص دارین باهامون به اشتراک بگذارین ممنون میشم.    

 

 

26. چند وقت پیش برای سایت من به سرمایه گذار پیدا شد و مبلغ بالای در حدود 5 میلیارد تومن رو پیشنهاد داد برای همکاری از آنجایی که مبلغ سرمایه گذاری بالا بود من رو وسوسه کرد که روی این موضوع بیشتر فکر کنم اما برخی از مشکلات با پول بیشتر هم برطرف نمیشه مثلا الان به دلیل شرایط بد اقتصادی وارد کننده ها کالای مورد نیاز ما رو وارد نمی کنند یا به میزان کمی وارد میکنند و قاعدتا به نماینده های خودشون میدن و به ما نمیرسه حالا در این شرایط آیا این کار به صلاح هست . موارد دیگه ای هم هست مثلا اینکه با این سرمایه که تقریبا 10 برابر سرمایه فعلی منه چقدر سهام باید به این شخص داده بشه ؟ در این شرایط من به نوعی دیگه صاحب کسب و کار نخواهم بود ؟ اگر با سرمایه وارد شده سازمان رو بزرگ کردیم و کار رو گسترش دادیم اما نتونیم سود مناسبی رو ایجاد کنیم و سرمایه گذار بخواد سرمایه خودش رو خارج کنه تکلیف سازمان بزرگ شده ما چی میشه ؟ با فرض اینکه سرمایه رو جذب نکنم و بخوام با همین سرمایه فعلی خودم ادامه بدم با شرایط تورمی حاضر اگر افت در کارم نداشته باشم و بتونم توی همین سطح بمونم هنر کردم

چه کاری درسته که انجام بدم؟    

 

 

27.سه تا درخواست داشتم: 1. در مشاوره‌ای که برای کسب و کارها ارائه می‌دهید، چه پارامترهایی مورد بررسی قرار می‌گیره؟ قبلا در وبینارها اشاره‌ای به برخی موارد شده کردید ولی اگه ممکن باشه لیستی از عناوین رو که مورد بررسی شما قرار می‌گیره رو در اختیار داشته باشیم؟ حتی اگه ممکنه بگید چه مواردی پیش نیازه جلسه مشاوره است؟

2. خوشحال میشم نظر شما و بچه‌ها حاضر در مورد ویدئوی زیر بدونم.

https://www.instagram.com/p/CZWBxATBgfZ/

3. ویدئوهای وبینار رو (فقط) اگر امکانش باشه بتونیم دانلود کنیم یا جای دیگری بارگزاری شود تا بچه‌های دوره بتونن دانلود کنن چون باید قشنگ این وبینارها دیده بشه تا مثل حلیم جا بیفته.    

 

 

28. سایت ما در حوزه آموزش تعمیرات موبایل هست(https://teknikenovin.ir/) روزانه حدودا 500-600تا یوزر در سایت وارد میشن. الان ما می‌خوایم ورودی‌هایی که داریم (که اکثرشون هم تعمیرکار هستن) رو تبدیل به لید کنیم برای فروشگاه لوازم تعمیرات موبایلمون که به آدرس دیگه ی هست.

نظر من این هست که با استفاده از پاپ آپ پیشنهادی که برای مخاطبمان جذاب هست رو بهشون نمایش بدیم و ازشون اطلاعاتشون رو بگیریم.

نظر شما در این باره چیه؟ چون شنیدم پاپ آپ میتونه تاثیر بدی روی تجربه مخاطب بزاره.

مشکلی دیگه‌ای که دارم این هست که نمیدونم چه اطلاعاتی رو از مخاطبان بگیریم؟ چون تا جایی که میدونم کاربر های ما خیلی اهل ایمیل نیستن و همینطور پیامک هم چون خط خدماتی نداریم ممکنه به دست خیلی از کاربر ها نرسه؛ بنظرتون در ارتباط بودن از طریق واتساپ می‌تونه خوب باشه؟!      

 

 

 

29. این اولین کاری هست که در آن مشغول به کار دیجیتال مارکتینگ هستم. بخاطر کم تجربگی و همینطور در حال آموزش بودن احساس گیجی می‌کنم و حس می‌کنم خیلی از کارا هست که انجامشون ندادم و نمیدونم طبق چه مسیری باید جلو برم.

ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید.  

 

 

 

30. اگر یک نفری بخواد سایتی که خودش ساخته رو به هر دلیلی واگذار کنه (بفروشه)، چطور می‌تونیم تو موارد زیر بهش اعتماد کنیم؟

1. قیمت و ارزش حدودی اون سایت

2. نحوه واگذاری (چگونگی در اختیار گذاشتن یوزر و پس و ...)

3. نحوه معامله (مثلا اون یه شهر دیگست)

4. و موارد دیگه‌ای که نام نبردم اما باید در خربد و فروش سایت‌ها رعایت کرد.