1. با موردی مواجه شدم به ترتیبی که در وضعیت قطعی سرور سایت، ورودی ترافیک برای سایت در یک تاریخ مشخص از گوگل آنالیتیکس صفر بود ولی در سرچ کنسول چند مور کلیک برای ان در همان تاریخ ثبت شده بود. علت چه بوده؟   

2.در رعایت ساختار پیلارکلاستری و با فرض وجود صدها مقاله و ده‌ها نویسنده مختلف، ارجاع به مقاله مرتبط قبلی در متن خود یک پست دقیقا چگونه برای نویسنده قابل تشخیص و یادآوری است؟ تا از میان صدها مقاله موجود مورد مد نظر را بخاطر آورده و به آن لینک دهد   

3.تکلیف بکارگیری یکسری تصاویر تکراری مثلا طرح‌های کاغذ دیواری که در همه سایت‌های جهان یکسان هست؟ چیست؟  

4.آیا در محاسبه تعدا کلمات تولید محتوا شده ملاک کلمات با نیم فاصله است یا بدون فاصله؟ چون رعایت نیم فاصله تعداد عددی کلی کلمات را کاهش میدهد.  

5.آیا کلیک کردن‌های بیخودی ما در سرپ روی گزینه‌های ادز دار در سایت‌های رقیب منجر به هدر رفتن هزینه برای آنها نخواهد شد؟  

6.در صورت مغایرت قوانین تجارت الکترونیکی کشور با قوانین وضع شده برای وبسایت ما مثلا قانون بازگشت هفت روزه کالا در قوانین دولتی و عدم امکان برگشت کالا طبق قوانین سایت که مشتری هم تیک موافقت زده، تکلیف چیست؟ و در صورت بروز شکایت چه اتفاقی خواهد افتاد؟  

7.آیا در اختیار داشتن یک خط خدماتی برای پنل پیامک وبسایت برای اشخاص حقیقی یا حتی حقوقی عمومی که چندان در ارتباط با حوزه آی تی نیستند امکان پذیر است؟ اگر نه پس چگونه میتوانیم یک خط خدماتی را بکار بگیریم تا با محتوای اطلاع رسانی با مشتریان ارتباط برقرار کنیم؟  

8. چگونه می‌توان دو cms مختلف را روی یک دامنه ران کرد؟  

9.آیا امکانی وجود دارد که بتوانیم از سایت خودمان بک اپ تهیه کنیم در صورتی که سی پنل و دسترسی به هاست فقط در اختیار شرکت فروشنده CMS به ما باشد.  

10.آیا قالب‌های آماده امکان ایجاد تغییرات سفارشی از طریق ویرایش کدنویسی را دارند؟ اگر سورس در اختیار بود چطور؟ 

11.بطور کلی برای کسب و کارهایی که مشتریان و بازدیدکنندگان آنها در داخل کشور است، هاست ایرانی را پیشنهاد میکنید یا خارجی؟ و با توجه به نبود سرورهای کلود فلر در داخل ایران آیا استفاده از آن را پیشنهاد می‌کنید؟  

12.در مورد باز یا بسته بودن whois دامنه چه توصیه‌ای دارید و در صورتی که دامنه دات کام از شرکت‌های هاستینگ خریداری شود و whois آن طبق روال و بدلیل تحریم‌ها بسته شده باشد، چه مشکلات بالقوه‌ای برای ما خواهد داشت؟

13-1.من حسابی از دوره عقب هستم و با یک وقفه بلندمدت تا ویدئوهای جلسه 20 دیدم چه توصیه‌ای برای جبران این عقب ماندگی دارید؟ به نظرتان از اول ویدئوها رو ببینم؟

13-2. نحوه تمدید دوره است در وضعیت من مهلت شش ماه گذاشته ایا بعد شش ماه باید مجددا ثبت نام کنم؟  

14.در یکی از فایل‌های صوتی استراتژی‌های ورود به بازار، توصیه کردین که به جای این که یک وب‌سایت بزنیم و از هر دری سخنی بگیم، بیایم و بین رشته‌ای کار کنیم. ممنون می‌شم با یک مثال مستقیم، واضحش کنید. مثلا به جای این که فقط به بازاریابی بپردایم، بیایم بازاریابی در مهندسی کامپیوتر یا در برنامه نویسی پایتون یا در علم داده و... رو بگیم؟ چطور؟

15.اگر یک دامنه رو یه مدت مرتب باهاش کار کردم و بعد به مدت یک سال هیچی کار انجام ندم روش روی بالا اومدن توی سئو اذیت می‌کنه یا نه؟ اگر از یکی از معروف ترین شرکت‌های هاستینگ (ایران سرور) قبلن هاست خریدم ولی هر کار کردم سایتم دیر بالا میومد دوباره از همین شرکت بگیرم یا نه ؟

16.در هفته دهم در مورد استراتژی ورود به بازار صحبت شد. سئوالی دارم در رابطه با بیزینس‌هایی که چند سالی هست ممنوع شده، مثل وارد شدن هالوگرام های تولید خارج، در صورتی که شرکت های بزرگ نیاز به این هالوگرام ها دارن.از طرفی کیفیت هالوگرام‌های تولید داخل به شدت پایین است و حتی قابل کپی کردن هستن( که این موضوع عملا باعث بی‌مصرف شدن هالوگرام‌های ایرانی شده و فقط بعضی شرکت ها به خاطر قیمت پایین و اصطلاحا راه افتادن کارشان، از مدل ایرانی استفاده میکنن که بازهم بعد از مدتی رو به هالوگرام‌های خارجی میارن)

17.مجموعه‌ای از تکنسین و مهندس‌های برق داریم با تلفن و یا ایمیل. هنوز هیچ چیز ایجاد نکرده‌ایم نه وبسایت، نه گروه تلگرامی نه واتس اپی نا اینستاگرامی، هیچ چیز. میخواهیم محصول آموزشی را به این عده بفروشیم و در عین حال گروهی از این افراد در جاهای مختلف ایجاد کنیم. درست مثل خود شما ولی بدون آشنایی اولیه و شناختی که از شما وجود داشته. بنظر شما قدم به قدم چه کارهایی باید انجام‌بدهیم‌؟ در واقع میخواهم علاوه بر روش کلی ولی قدم به قدم، از شما فوتهای کوزه‌گری رو هم یاد بگیریم. از کجا شروع کنیم، چه کارهایی رو‌اول انجام بدیم و بعد چه کنیم؟

 

سوال اینجاست که در چنین شرایطی چطور میتوان جذب مشتری کرد در صورتی که تبلیغات گسترده نمی‌شود انجام داد؟ این نکته هم اضافه کنم که هیچ کدوم از تولیدات داخلی کیفیتی حدود یک دهم تولید نمونه خارجی ندارن.   

من توی سئو واژه‌ای شبیه به اعتبار دامنه دیدم که می‌گفت هر چی دامنه قدیمی‌تر هستش یا قرار هست عمر بیشتری کنه توی سئو بالا تر میاد؟ 

18.برای صفحات پیلاری که قبلا محصولش رو داشتیم و روشون کار کردیم اما الان به هر دلیلی دیگه اون محصول رو نداریم و نمیخوایم کار کنیم با صفحاتش چیکار کنیم؟ فرض بفرمایید تعداد زیادی هم مطلب در موردش نوشته شده و لینک داده شده بهش.  

 

19.من تو قسمت تدوین استراتژی محتوا هستم(آقای یاور مشیرفر)، خیلی تدوین و تولید، توزیع و ترویج محتوا برام جا نمیوفته در صورتی که من خودم از قبل این کارارو انجام دادم. ولی در کل فکر میکنم بازاریابی محتوا کلا کاریه که هر کسی خودش در کسب و کار خودش و با تجربه و مطالعه خودش شروع به تدوین و تولید و توزیع بکنه و کاریه که باید بری تو دلش و با آموزش کار راه نمیوفته، ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم.

20. در حوزه لوازم آرایشی بهداشتی فکر میکنم درآوردن لیست عنوان مقاله ها خیلی کار پیچیده‌ای میشه چون این حوزه خیلی گستردس، راستش اصلا پیدا کردن اینکه تولید محتوارو از کجا شروع کنی هم سخته، ممنون میشم در این زمینه هم راهنمایی کنید که لیست عنوان‌های خودم رو چجوری پیدا کنم، البته من قبلا با ای متد هم کار کردم ولی در این حوزه آرایشی بهداشتی نه.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان دوره

متاسفانه صوت این وبینار و دو وبینار قبلی بسیار ضعیف است و یا به طور کل قابل فاقد صوت است

به این سوال پاسخ داده شده است ولی برای مشاهده پاسخ این پرسش،باید عضو دوره باشید و بسته شامل این جلسه را تهیه کرده باشید. پاسخ‌ها به صورت فایل صوتی، ویدئویی یا متنی هستند و اهمیت پرسش و پاسخ‌ها در بسیاری از موارد حتی از ویدئوهای آموزشی دوره هم بیشتر است! در واقع، مهمترین ویژگی دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال، همین پرسش و پاسخ‌ها است که با عضویت و تهیه بسته‌ها می‌توانید از آنها استفاده کنید.
15831