eBooks & PDFs
پرسش و پاسخ شرکتکنندگان دوره
پرسش سپهر کجباف
ما هر کیوردی که مربوط به سایتمون هست رو سرچ می کنیم یا چند صفحه از دیجی کالا میاد یا صفحه محصول از سایت ها نشان داده می شه که برای content curation و مش کردن نمی شه استفاده کرد.
در این حالت باید چطور بک لینک در بلاگ فنی ایجاد کرد؟
بعنوان مثال محافظ برق تلویزیون
تمام سایت هایی که در صفحه اول هستند یا مربوط به دیجی کالا هستندو محصول یا افلیت هستند برای دیجی کالا
لطفا راهنمایی کنید
پرسش هادی مهدوی فرد
سلام
برای ایجاد Mesh فرص کنید برای ۳ کارفرمای متفاوت در حوزه های مختلف لینک سازی میکنیم. در بلاگ اسکای باید ۳ تا بلاگ بسازیم و هر حوزه را در یک بلاگ جدا لینک دهیم ؟ یا با یک بلاگ هم میشود ؟
پرسش سهیل فلاح جمشیدی
سلام وقت بخیر، تو این ویدئو فرمودید که مثلا میشه روزی ۱۰ مطلب پیدا کرد و منتشر کرد و این ۱۰ مطلب رو تو بلاگ های دیگه هم گذاشت..منظورتون اینه که همون مطلب کپی رو (البته با شرایط مشخصی که برای لینک دهی فرمودید) تو ۱۰ تا بلاگ مختلف منتشر کنیم؟
پرسش سهیل فلاح جمشیدی
سلام وقت بخیر، در این ویدئو فقط در مورد لینک سازی تک سطحی صحبت شد، حالا اگه بخوایم چند سطحی باشه یا اینکه رقبا نفهمن ما از کجا بک لینک داریم چطور باید عمل کرد؟ این نوع لینک سازی خیلی جزییات داره، از اردیبهشت مشتاقانه منتظر بودم که به مباحث PBN برسیم ولی خیلی عمیق نشد مطالب لینک سازی خارجی. هرچند می دونیم که این مباحث جزیی از سئوی کلاه سیاه هست اما وقتی تو یه عبارت سخت می دونیم که رقبا دارن از این روش استفاده می کنن و ما فقط با انتشار محتوای خوب و رپورتاژ رفتن باز نمی تونیم جایگاهی که مد نظرمونه به دست بیاریم واقعا اذیت کنندس.
پرسش احمد جعفری
در فایل ضمیمه این ویدیو بلاگها را بر اساس یکسری پارامتر اولویتبندی شده که برخی از آنها مشخص نیست چی هستن. اگر ممکنه توضح بدید بر چه اساسی بلاگها رو دستهبندی کردین.
پرسش احمد جعفری
یکسری بسترهای لینکسازی وجود داره که از نظر گوگل شناخته شده هستند و اگر بلافاصله پس از انتشار یک محتوا داخل اونها لینکسازی بشه موردی نداره مانند تمام سوشالهای معروف شناخته شده اما لیست مشخص و دقیقی برای بلاگهای وب 2(تامبلر، بلاگر و...) و سایتسازها(wix / weebly /...) وجود نداره. اگر ممکنه مواردی که برای گوگل شناخته شده هستند رو بگید تا با خیال راحت لینکسازی انجام بشه.
پرسش احمد جعفری
در بلاگ فنیها از کدام لیست 1 2 3 برای تولتیپها استفاده میشود؟
پرسش احمد جعفری
در اواسط این ویدیو گفتید روزانه در حالت خوب میشود 200 لینک برای سایت خودمان بسازیم یعنی روزانه 10 محتوا هر کدام دو لینک می شود 20 لینک که اگر همه این موارد را عینا در 10 بلاگ دیگر کپی میکنیم می شود 200 لینک. حال من کمی جزئیتر و محتاطتر میشوم، سوال این است : روزانه در هر سرویس بلاگ دهی بهتر است چند محتوا منتشر شود؟ یا بهتر است بگویم در هر سابدامین از سرویس بلاگ دهی چند محتوا باید منتشر شود؟ و پس از آن کپی این محتواها در همان سرویس بلاگ دهی منتشر شود؟ یا سرویسهای دیگر؟
به عنوان مثال : من وبلاگهای زیر را ساختهام :
x.blog.ir
y.blog.ir
z.blogfa.ir
h.persianblog.ir
b.persianblog.ir
در مورد اول 10 محتوا جداگانه قرار میدهم که تماما ترنسلیتی یا کپی منبع فارسی هستند.
در مورد دوم هم مانند مورد اول انجام میدهم.
در مورد سوم کپی 20 محتوایی که در مورد اول و دوم بود را عینا کپی میکنم.
در مورد چهارم هم مانند مورد سوم عمل میکنم.
در مورد پنجم الی آخر دوباره روند 1 تا 4 را انجام میدهم.
البته این الگو را به طور رندم انجام میدهم که فاز الگو بودن خارج شود و طبیعیتر باشد.
آیا درست انجام میدهم؟
پرسش جواد تقوی
از قدیم گفتن مورچه چیه که کله پاچش چی باشه :)
حالا هم شده جریان بلاگ ها و کانتت کیورشن و مش کردن.
شما آمدی توی بلاگ اسکای که خودش داغونه یه مطلب کپی برداشتی اونم به شصتا سایت دیگه لینک دادی واقعا اعتباری میمونه که بخات منتقل بشه در این روش ؟ مثل اینه که بخایم با یکی از ده ها سوراخ روی یک تشت سوراخ یک کویر رو پر از آب کنیم.
پرسش جواد تقوی
در پاکست های مختلفی که از آقا امین اسماعیلی شنیدم ایشون با قطعیت چنتا صحبت رو مطرح کردند که از نظر من کلا در فضا سئو نمیشه با قطعیت صحبت کرد ، حالا خواستم نظر شما رو درباره این گزاره ها بدونم
مورد اول که ایشون با قطعیت گفتند این بود که لینک ما در پست های لیندکداین هیچ تاثیری روی سئو نداره ولی در مقالات داره .
مورد دوم اینکه لینک ما در شبکه های اجتماعی که فالوور نداره یا در توئیتر اگر ریتوئیت نشه یا لایک نشه یا کامنت گذاشته نشه هیچ تاثیری نداره یعنی اگر منی که تازه در توئیتر یا فیس بوک فعالیتمو شروع کردم و کسی دنبالم نمیکنه گذاشتن لینک در اون جا برای من وقت هدر دادنه .
مورد سوم اینکه گذاشتن لینک در بلاگ هایی مثل بلاگفا و ... به هیچ عنوان تاثیر روی سئو نداره چون اونجا همه میان لینک میذارن لینکی که شما بذارید با توجه به اینکه اغلب نوفالو هست اصلا توسط کراولر ها گوگل دیده نمیشه و کراول و ایندکس نمیشه.
خواستم نظر شما رو هم بدونم ، چرا اینقدر تناقض بین صحبت ها هست؟
پرسش محمدحسین جعفری
سلام.اقای طالبی من یک مقاله یونیک تولید کردم و ان رادر سایت خودم قراردادم وبعد از ایندکس شدن توسط گوگل عینا انرا در تامبلر و لینکدین منتشر میکنم و سپس همه لینک هارا به سایت خودم میزنم (بعضی از کلمات رو به صفحه همان مقاله که درسایت خودم قرارداره هم میزنم)ایا این روس مشکل ساز میشود؟
پرسش مریم شیرازی
سلام.
وقتتون به خیر و شادی.
با مجموع اطلاعاتی که تا به اینجا به دست اوردم، به نظرم رسید استفاده از بلاگ فنی برای سایتی که بیش از یک ساله فعاله و مستمرا داره محتوا میذاره و میاد بالا تو سرچها، توجیه نداره. زمانم رو اگر جاهای دیگه بذارم برای سایت بهتره. درست متوجه شدم؟
پرسش امید اسدی
آیا میتوانیم بخش هایی از محتوای تولید شده در بلاگ خودمون رو داخل بلاگ های رایگان به عنوان محتوا درج کنیم و به سایت خودمون لینک بدیم؟ در این صورت باز هم نیاز به مش کردن و درج منبع هستش؟
پرسش محمدحسین سعیدیان
برای انتشار محتوا در وبلاگ با چه دامنه ای باید این وبلاگ را بسازیم؟
سوال دومم هم این است که اگر سئو چند تا سایت دست ما است باید برای هر کدام یک وبلاگ جداگانه بسازیم؟ یا می شود همه را در یک وبلاگ لینک سازی کرد؟
خلاصه موضوعات ویدئو
لینک سازی در بلاگها
برای لینک سازی میتوانیم از بلاگها استفاد کنیم. بلاگها فضاهایی هستند که در آنها قابلیت انتشار محتوا به صورت رایگان وجود دارد. در انتخاب بلاگ برای لینک سازی بهتر است به اعتبار دامنه یا DA بلاگ توجه کنیم و از بلاگهایی با اعتبار دامنه بالا استفاده کنیم. یکی از مشکلات لینک سازی با بلاگ تولید محتوا است. برای ساده سازی فرایند تولید محتوا میتوانیم از روش کانتنت کیوریشن Content Curation استفاده کنیم. در لینک سازی در بلاگ از دو روش لینک سازی میتوانیم استفاده کنیم. روش اول برای محتوای تولیدی توسط خودمان و روش دوم که به آن مش کردن گفته میشود برای لینک سازی برای محتوای کپی و کیور شده است. لینک سازی در بلاگ به صورت کامل در ویدیو شرح داده شده است.
لینک سازی به روش مش کردن
روش مش کردن برای لینک سازی در محتوای کپی و یا کیور شده استفاده میشود. مراحل استفاده از این روش به شرح زیر است:
1. یک لینک به منبع اصلی مقاله با انکرتکست منبع میدهیم.
2. چند لینک با عبارتهای لیست 1 و 2 که با روش A.Method به دست آوردیم را به سایت اصلی کسب و کارمان میدهیم.
3. عبارتهای مهم و غیر مرتبط با کسب و کار را که در لیستهای 2،1 و 3 وجود ندارند را به صفحات سایتهای دیگر مانند ویکی پدیا و مانند آن که اعتبار دامنه بالایی دارند لینک میدهیم.
باید توجه داشته باشید که این روش یکی از روشهای Black Hat است و در صورتی که رباتهای گوگل متوجه موضوع شوند امکان جریمه شدن سایت وجود دارد. نکاتی که باید در این روش رعایت کنیم تا رباتهای گوگل متوجه نشوند به صورت کامل در ویدیو توضیح داده شده است.