با عضویت در دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال میتوانید تمام ویدئوهای رایگان دوره را مشاهده کنید.
1.من و دوستانم با سابقه چندساله در حوزه کودک، در حال ایجاد وب سایت آموزشی برای این رده سنی هستیم که مخاطبان ما بیشتر مادران هستند و ما محتوا و بازیهای رایگان طراحی میکنیم. سوال من این است که چه کارهایی برای درآمدزایی سایت میتوانیم انجام دهیم و مثلا شما در سایت تیزلند، برنامه کسب درآمدتون چگونه هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. 2.سوالم در رابطه با سپردن صفحه اینستاگرام به ادمین هست؟ آیا باید در این رابطه ادمین صفحه به کارفرما ضمانتی بده؟
مثل چک یا سفته که بعدا هر مشکلی بوجود اومد صفحه رو کارفرما از دست نده.
یا اصلا چی جوری میشه ضمانتی گذاشت که حالا به هر ترتیبی اگر مشکلی بین ادمین و کارفرما پیش اومد، صفحه از دست نره و اکانت رو کارفرما بتونه داشته باشه.
3.سایت من در حوزه فروش کتاب نفیسه. سوال من در مورد استفاده از نرم افزار CRM است. میخواستم بپرسم که آیا شما استفاده از این نرم افزار رو برای فروش B2C که حداکثر 2 بار در سال میخان خرید داشته باشن توصیه میکنید؟ در مورد فروش B2B چه پیشنهادی دارید؟
4.من تعدادی نوشته روی سایتم دارم که نمیدانم کدام را پیلار و کدام را کلاستر در نظر بگیرم. باید توضیح دهم.
5.در جلسهای که آقای مرادی درباره استراتژی محتوا صحبت کردند درباره اینکه رقبا را بررسی کنیم و .... موضوعات کاری را لیست کردیم و برای هر قسمت جستجوها انجام دادیم. برای هر سگمنت یه سری سایت آمده مثلا برای بحث خانواده یه سری سایت و رقیب داریم. برای بحثهای بیزینس یه سری رقیب داریم برای بحث روابط یه سری رقیب داریم. آیا باید ابتدا یک سگمنت رو انتخاب و اون رو پیش ببریم یا کلا رقبا را یک بار تحلیل کنیم. مورد بعدی اینکه انتخاب سگمنت رو در مواردی که این چنین هست چگونه انجام میدهید شما
6.یک سوال اخلاقی در بازاریابی برام پیش اومده که گفتم شاید اینجا مطرحش کنم بهتر باشه. فرض کنید ما یک مقدار محصول داریم توی انبار داریم که برای خرید قبل هستش. روی همشون هم قیمت مصرف کننده درج شده. اما در حال حاضر قیمتشون خیلی بالا رفته.حالا به نظرتون کار درستیه برای رسوندن این پیام به مخاطب که قیمت من خیلی ارزونتره بیاییم در سایت قیمت روز رو بزنیم و بعد با نمایش تخفیف روش خط بزنیم و همون قیمت مصرف کننده رو درج کنیم؟! آیا این کار اخلاقیه؟! از نظر قانونی چطور؟!
7.یادم هست که در وبینارها و لایوهای مختلفی که ازتون میدیدم همیشه میگفتید اگر موجودی محصولات کمه (مثلا یک پارت جنس وارد کردیم) اینجا دیگر جای فرآیندهای زمانبری مثل کانتنت مارکتینگ نیست. بروید با گوگل ادز همه رو بفروشید و خودتون رو خلاص کنید. حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که از کجا معلوم گوگل ادز بهینهترین کانال برای فروش محصولات باشه؟! (حتی با فرض اینکه سرچ داشته باشه) از طرف دیگه با توجه به اینکه نرخ ارز خیلی بالا رفته آیا استفاده از اد نتورکهای داخلی گزینه بهتری نیست؟! فرض کنید اینقدری هم حاشیه سود خوبی نداریم که بتونیم همه کانالها رو تست و بررسی کنیم. در این شرایط باید چه کرد؟!
پرسش و پاسخ شرکتکنندگان دوره
پرسش مسعود ارجمند
سلام و عرض ادب جناب طالبی
ببخشید وقتی ما بتونیم نیاز مشتری هامونو در حوزه ای غیر از حوزه تخصصی خودمون بواسطه اطلاعات و ارتباطاتی که داریم رفع کنیم (در ویدیو هم اشاره ای به ارجاع دادن کردید) چه کار هایی باید انجام بدیم که از این ارجاعات هم منفعت مالی هم داشته باشیم و به اصطلاح دور نخوریم. ایا این مدل کسب درامد درست هست یا خیر؟